DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 25. csütörtök
F1

Mi van a Perez-Red Bull pletykával?

Sergio Perez több kérdést is kapott ezzel kapcsolatban a sajtótájékoztatón, de kitérő válaszokat adott - még nem tudja, hogy mi lesz vele, vagy hogy mit hoz számára a jövő, nem írt alá semmit.

Továbbra sem került pont Sergio Perez jövő évére, nem tudni, hogy hol folytatja a mexikói - a Haasnak lehet a legjobb esélye, de a Red Bullt sem lehet még teljesen kizárni. Nem meglepő, hogy Perezt többen is faggatták az újságírók közül erről a nürburgringi hétvége csütörtöki sajtótájékoztatóján, ahol a Formula.hu is jelen volt.

checo_1



"Nincs mit bejelenteni, nem írtunk alá semmit. Van előrelépés, de ehhez még idő kell és a Formula-1-ben amíg nincs aláírva semmi, addig az csak a levegőben lóg" - mondta Perez a jövőjét firtató kérdésre, de ezt követően konkrétan rákérdeztek arra is, hogy mi van a Red Bull-lal. "Szerintem tudják, hogy elérhető vagyok..." - mondta a mexikói és hozzátette, hogy türelmesnek kell lenni, nem is kapkod, majd meglátjuk, hogy mi lesz ebből.

Erre jött még egy kérdés: szerinte van bármilyen esélye az energiaitalosokra? "Nincs mit mondanom erre. Most a szezonomra koncentrálok, közel vagyunk a konstruktőri harmadik helyhez, sikerült fejlődnünk, most ez számít. Hogy mit hoz a jövő, az még idő kérdése - jelenleg ennél többet nem tudok mondani erről" - zárta rövidre a témát Perez.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: