Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. május 19. szerda
F1

Podcast: Jön a Honda nélküli F1!

Megrengette az F1 világát a Honda bejelentése, amely szerint 2021 végén távoznak a királykategóriából, faképnél hagyva a Red Bullt és az Alpha Taurit. A #FormulaHU podcast stábja a 48. adást szinte teljes egészében a japán gyártó döntésének szentelte.

Miért dönthettek a távozás mellett a Honda vezérei, mi ad egészen furcsa ízt az ügy tálalásának? Sorba vettük és átrágtuk azokat a lehetséges forgatókönyveket, amelyek szóba jöhetnek az energiaitalosok számára, így eljutottunk odáig, hogy feltegyük a kérdést: biztosan nem kerülhet Mercedes erőforrás a Red Bull autóiba? Természetesen nem mehettünk el szó nélkül amellett sem, hogy milyen hatással lehet a Honda távozásának bejelentése Max Verstappen, valamint az F1 felé igyekvő japán tehetségek jövőjére.

Szóba került az is, hogy a #FormulaHUPodcast törzsgárda tagjainak milyen élményei és meghatározó emlékei vannak a múltból a Honda motorsportbeli szerepvállalásával kapcsolatban, ugyanakkor nem hagyhattuk ki az utóbbi napok, évek egyik legotrombább motorsportbeli megnyilvánulását, a gokartosok lonatói dulakodását sem.

 

Hallgasd meg az adást, utána pedig várunk a Formula Podcast Facebook-csoportban, hogy kibeszéljük az elhangzottakat! A csoportban megfogalmazhatjátok kérdéseiteket, javaslataitokat, kritikáitokat, szidalmaitokat és átkaitokat, emellett a podcast@formula.hu mailcímre is írhattok nekünk, Twitteren pedig a #FormulaHUPodcast hashtaggel juttathatjátok el hozzánk mondandótokat! Hallgassatok belénk!

A Formula Podcast összes adása:

A Formula Podcast az alábbi felületeken érhető el – iratkozz fel, kövess minket!

spotify

rss-logoapplepod2

stitcher

yt

buzz3

google-pc

rp 

deezer

sc

Formula Podcast_hirdetes_S01_E48_A

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal:
Olvastad már?