DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 19. péntek
F1

Sainz is nevet a ferraris vicceken

Carlos Sainz is jókat nevet azokon a poénokon, amelyek a Ferrarihoz igazolásával kapcsolatban kerülnek elő - amint vége a mostani szezonnak, már költözik is Olaszországba, a csapat keresi neki a megfelelő lakást.

Sokan poénkodnak azon, hogy Carlos Sainz mennyire rossz vásárt csinált a Ferrarihoz igazolásával - jövőre még biztosan versenyképtelen lesz a maranellóiak autója, míg a McLaren a Mercedes-motorokkal egyelőre jobb opciónak tűnik. Sainz viszont különösebben nem foglalkozik ezzel - három évre írt alá a Ferrarihoz, a Scuderiának amúgy sem lehet nemet mondani F1-es pilótaként, ezek a poénok pedig őt is szórakoztatják...

sanyika



"Őszintén szólva akik nevetnek, azok nevethetnek annyit, amennyit csak akarnak" - mondta erről Sainz az Autosportnak. "Sőt, szerintem igazából ezek között elég sok tényleg vicces dolog van. Az embereknek nagyon sok a szabadidejük és előjönnek ezekkel az ötletekkel és igazság szerint én magam is nevetek rajtuk. Amikor rólam, vagy a többi pilótáról szólnak a viccek, én vagyok az első, aki nevet és eléggé élvezem őket. Ez nem jelenti azt, hogy igazuk van, vagy hogy nem, csak azt, hogy viccesek."

Sainznak egyébként még nincs lakása Olaszországban, viszont a csapat mindenképpen szeretné, hogy odaköltözzön, amint elindul a Scuderiával közös szerződése. "Én még mindig a mostani szezonomra koncentrálok, de a csapat próbál nekem helyet találni, jobban mint én. Viszont ahogy vége a szezonnak és a következő fogok gondolni, már költözök is Olaszországba, amint találok megfelelő lakást."

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: