DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 4. szombat
F1

Wolff nem akar a tehetség útjában állni

Kellenek a rutinos vezetők, de utat kell adni a fiataloknak is - még mindig nem tudja, hogy mi lesz vele jövőre, legalábbis a nagyközönséggel nem közli.

Még mindig nincs döntés Toto Wolff jövőjét tekintve, az osztrák csapatfőnök egyelőre nem határozta el, hogy marad-e a Mercedesnél, marad-e a Formula-1-ben, marad-e a posztján - úgy tűnik, hogy a Mercedes egyelőre valószínű, de a többit homály fedi. Wolff most az F1 Nation podcastben beszélt erről - mint mondja, nem szeretné elállni az utat a fiatalok elől.

wol_1



"Én csak annyit tudok, hogy nagyon kedvelem az embereket, nagyon élvezem a munkát a Daimler vezetőségével, Ole Kalleniusszal, ez tart engem a csapatban, bármit is jelentsen ez a jövőre nézve. Szerintem mindenki felé felelősséggel tartozom a Mercedesnél és ahogy korábban több vezető pozícióval kapcsolatban, úgy most is a jövőt tartjuk szem előtt. Nem akarunk rutint veszíteni, de a tehetséget sem akarjuk elfojtani" - mondta erről Wolff, aki hangsúlyozta, hogy nem akar útban lenni, ha jön valaki fiatal tehetség erre a posztra.

Mint mondta, mindig azért nem élvezi a munkáját, vannak unalmas értekezletek, vannak unalmas emberek, de vannak olyan pillanatok is, amikor nagyon szereti ezt csinálni. Továbbra is ott tart, hogy a családját is szem előtt kell tartani, de egyelőre nem hozott döntést arról, hogy mi lesz vele jövőre - Stefano Domenicali kinevezése viszont ezt egyáltalán nem befolyásolta.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: