DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 19. péntek
F1

Podcast: Mekkora hatalma van egy F1-es pilótának?

Van-e akkora hatalmuk az F1-es pilótáknak, hogy a saját csapatukon belüli jövőre hatással legyenek? Ilyen, és ehhez hasonló remek kérdéseket fogalmazott meg a #FormulaHUPodcast hallgatói törzsgárdája, a stáb pedig igyekezett felelni azokra: ti kérdeztetek, mi válaszoltunk – immáron másodszor!

Júliusban nagy sikert aratott, amikor a Bethlen, Gellérfi, Mészáros trió hasonlóra vállalkozott, így elérkezettnek láttuk az időt arra, hogy megismételjük a hallgatói kérdéseknek szentelt adást. A hallgatótábor reakciója ezúttal is felülmúlt minden képzeletet, így a kérdésáradatot témákba csoportosítva dolgoztuk fel.

Rosberg vagy Vettel a jobb versenyző? Egy pilótát mi tesz tehetségessé? Jó lenne-e, ha 25 futamból állna egy szezon? Jó ötlet lenne-e az F1-től elkülönítve bonyolítani az F2 és az F3 küzdelmeit? Íme néhány a felvetett számtalan remek téma közül, a hol komoly, hol humoros válaszokat pedig  meghallgathatjátok a #FormulaHUPodcast 47. adásában – amelynek rögzítése közben a Honda ledobta a bombát a bejelentéssel, amely szerint 2021 végén távoznak a királykategóriából…

 

 

 

Hallgasd meg az adást, utána pedig várunk a Formula Podcast Facebook-csoportban, hogy kibeszéljük az elhangzottakat! A csoportban megfogalmazhatjátok kérdéseiteket, javaslataitokat, kritikáitokat, szidalmaitokat és átkaitokat, emellett a podcast@formula.hu mailcímre is írhattok nekünk, Twitteren pedig a #FormulaHUPodcast hashtaggel juttathatjátok el hozzánk mondandótokat! Hallgassatok belénk!

A Formula Podcast összes adása:

Formula Podcast_hirdetes_S01_E47_A



A Formula Podcast az alábbi felületeken érhető el – iratkozz fel, kövess minket!

spotify

rss-logo

applepod2

stitcher

yt

buzz3

google-pc

rp 

deezer

sc

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: