DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 20. szombat
F1

Ezt akarja Vetteltől az Aston Martin

Mutassa meg, hogy mi kell a futamgyőzelmekhez és a bajnoki címhez - most nincs jó passzban a német, de a csapat szerint ők tudnak neki ebben segíteni.

Sokan várják izgatottan Sebastian Vettel és az Aston Martin házasságát, hiszen a négyszeres világbajnokkal kapcsolatban most eldőlhet, hogy tényleg csak a Ferrarinál vesztette el a motivációját, vagy leáldozott a karrierje. Leendő csapatánál természetesen abban bíznak, hogy náluk újjá fog majd születni - sőt, útmutatást remélnek tőle a folytatásban.

hejj



"Ő egy többszörös világbajnok, aki olyan módszertant hoz a csapatba, amilyet még nem láttunk. Ezt akarjuk" - idézi a GPFans Andy Green, a Racing Point technikai igazgatójának szavait. "Olyan valakit akarunk, aki ott volt már, megcsinálta és megmutatja, hogy mi kell hozzá. Mi kell ahhoz, hogy elkezdjünk versenyeket nyerni? Mi kell ahhoz, hogy bajnokságot nyerjünk? Ő ezt hozza nekünk" - tette hozzá.

"Szerintem most nincs rendben fejben, kicsit elvesztette a korábbi önmagát. Viszont azt gondolom, hogy mi vagyunk a legjobb csapat arra, hogy ezt megfordítsuk egy pilótánál és újra lendületbe hozzuk. Szerintem mi tényleg segíteni tudunk neki" - magyarázta bizakodóan Green.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: