Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. október 27. kedd
F1

Podcast: Oroszországról szeretettel

Valtteri Bottas 2017 után ismét megnyerte az Orosz Nagydíjat, amihez kellett az is, hogy Lewis Hamilton már a rajt előtt elintézze saját magát. Vajon mennyit ér a finn pilóta győzelme? Erről is beszélgetett a #FormulaHUPodcast stábja a legfrissebb futamértékelő adásban.

Tény, hogy Szocsi idén sem produkált izgalomdús futamot, ám a hétvége és maga a viadal így is bővelkedett kitárgyalnivaló szösszenetekben. Naná, hogy szót ejtettünk Hamilton rajtgyakorlatairól, a büntetésekről, a Mercedes pilótáinak viselkedéséről, ugyanakkor szokás szerint megválasztottuk a futam legjobbját: annyit elárulhatunk, hogy nálunk nem a győztes és a nem is a közönségszavazás első helyezettje vitte el a pálmát. Természetesen osztottunk különdíjakat is, amelyekről annyit előre elárulhatunk: Kevin Magnussent ezúttal nem a mezőny vaddisznójának tituláltuk…    

 

Hallgasd meg az adást, utána pedig várunk a Formula Podcast Facebook-csoportban, hogy kibeszéljük az elhangzottakat! A csoportban megfogalmazhatjátok kérdéseiteket, javaslataitokat, kritikáitokat, szidalmaitokat és átkaitokat, emellett a podcast@formula.hu mailcímre is írhattok nekünk, Twitteren pedig a #FormulaHUPodcast hashtaggel juttathatjátok el hozzánk mondandótokat! Hallgassatok belénk!

A Formula Podcast összes adása:

Formula Podcast_hirdetes_S01_E46_AA Formula Podcast az alábbi felületeken érhető el – iratkozz fel, kövess minket!

spotify

rss-logo

applepod2

stitcher

yt

buzz3

google-pc

rp 

deezer

sc

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal:
Olvastad már?