DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 20. szombat
F1

A Red Bullnál nincsenek titkok

Az elmúlt versenyen első dobogóját szerezte Alexander Albon, míg Verstappen a sorozatos műszaki gondok miatt a második helyért zajló versenyből is kezd kiszállni. Elmondták, hogyan segítik egymást.

A Formula-1-ben mindig megy a találgatás, hogy jó-jó, Lewis Hamilton sorra nyeri a versenyeket és azokkal együtt a világbajnoki címeket, de azonos feltételek mellett vajon még mindig ő lenne a legjobb?

Mivel az F1-ben minden autó más és más, ezért erre a legjobb színtér az, amikor egy csapaton belül mérjük össze a két versenyzőt. Max Verstappen és Alexander Albon ugyanis elmondták egy Mobil 1 által megosztott videóban, hogy a Red Bullnál minden beállítás nyilvános.



„Csak úgy lehet kezelni ezt a fajta nyomást, ha csak a saját céljaidra koncentrálsz és fontos, hogy minél előbb el is érd azokat” – mondta az életében először F1-es dobogóra álló Albon az Orosz Nagydíj előtt.

„Minden információ nyilvános, az összes adatot megosztjuk egymással Jól kijövünk Alex-szal és jól dolgozunk együtt, hiszen egy közös cél hajt bennünket. Nincsenek titkos jegyzeteink. Ez teszi a Red Bullt olyan különleges csapattá” – mondta Verstappen.

„A vasárnap a legjobb része az egész hétvégének, ezért élünk. A péntek és a szombat is jó móka, a pole-pozíció is nagyon fontos, de ha nem csinálnánk semmit vasárnap, akkor az egésznek semmi értelme sem lenne” – zárta Verstappen.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: