DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 19. péntek
F1

Podcast: A mi Le Mans-i 24 órásunk

Ugyan a pandémia miatt nem a szokásos időpontban, de idén is megtartották a Le Mans-i 24 órást viadalt, a #FormulaHUPodcast törzsgárdája pedig górcső alá vette a történéseket, az eredményeket, amit nyakon öntöttünk saját élmények felidézésével is.

Nemcsak a La Sarthe pályán zajlott versengés abban a 24 órában, hanem a Formula.hu szerkesztőségében is, ahol Gellérfi Gergő folytatott egy immáron nyolcéves hagyományt: Balogh Tamás kollégával az első perctől az utolsóig tartó folyamatos szöveges élő tudósítást adtak a versenyről. Naná, hogy kifaggattuk Gergőt is a sztahanovista teljesítmény hátteréről, a benne munkáló „Le Mans-szenvedély” forrásáról, egyúttal megfogadtuk: ha törik, ha szakad, 2021-ben eljuttatjuk álmai futamára. Tamás és Sanyi már jártak korábban a legendás megmérettetésen, így felidézték az ott szerzett életre szóló élményeket.

 

Nem maradhatott ki az F1 világából származó friss pusmorgások megvitatása sem, továbbá kiderült, hogy az Autósport és Formula Magazin szerkesztősége pályázatott hirdetett: az autóversenyzés népszerűsítését zászlajára tűzve a kiadó az Autósport évkönyv, valamint a Száguldás és cirkusz című évadösszefoglaló kiadványokkal ajándékozza meg azokat a magyarországi iskolákat, más közintézményeket, akik jelzik érdeklődésüket és mellékelnek egy ötletes indoklást arról, miért tartanak igényt a könyvekre.

Hallgasd meg az adást, utána pedig várunk a Formula Podcast Facebook-csoportban, hogy kibeszéljük az elhangzottakat! A csoportban megfogalmazhatjátok kérdéseiteket, javaslataitokat, kritikáitokat, szidalmaitokat és átkaitokat, emellett a podcast@formula.hu mailcímre is írhattok nekünk, Twitteren pedig a #FormulaHUPodcast hashtaggel juttathatjátok el hozzánk mondandótokat! Hallgassatok belénk!

A Formula Podcast összes adása:

Formula Podcast_hirdetes_S01_E45_A



A Formula Podcast az alábbi felületeken érhető el – iratkozz fel, kövess minket!

spotify

rss-logo

applepod2

stitcher

yt

buzz3

google-pc

rp 

deezer

sc

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: