DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 19. péntek
F1

Hamilton: Megtisztelő, hogy megkérdeznek

A Mercedes klasszisától többen is kérdeznek a fiatalok közül, ami számára kicsit furcsa, de igyekszik segíteni - igaz, tudja, hogy nem lesz meg mindenre a megfelelő válasza.

A hetedik világbajnoki címe felé igyekvő Lewis Hamilton most már a Formula-1 egyik veteránjának számít minden szempontból, így egyre sűrűbben találja magát abban a helyzetben, hogy a fiatalok tanácsot kérnek tőle bizonyos dolgokban - számára kicsit meglepő ez, de örül annak, hogy kikérik a véleményét és beszélhet a tapasztalatairól.

1



"Megtisztelő, hogy olyan pozícióban vagyok, hogy az emberek tőlem kérdeznek" - idézi Hamilton véleményét a GPFans. "Persze végül nem lesz meg mindenre a válaszom, de remélhetőleg vagy megtalálom őket, vagy hozzáteszek valamit valamilyen formában a témához. Van pár hihetetlenül jó pilóta a mezőnyben és szerintem elég furcsa, hogy velük versenyzem, közben pedig ilyeneket kérdeznek, de úgy vélem, hogy megvan a kölcsönös tisztelet."

"Emlékszem arra, hogy milyen volt, amikor huszonkét éves voltam. Tudom, hogy mekkora a versengés, hogy az milyen kemény szituáció és megvannak a h ullámvölgyek sportolóként, illetve férfiként is. Ott voltam, megcsináltam, de én csak a saját nézőpontomat adhatom át, ami nem szükségszerűen ugyanaz, mint ahogy ők megélik ezeket" - magyarázta a brit.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: