DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 24. szerda
F1

Podcast: Ezredik futamára készül a Ferrari

A két olaszi futam között szétnéztünk az ország F1-es történelmében, megidéztük a napsütötte csizma legendás versenyzőit és pályáit – de aktualizáltunk is: a fordított rajtrácsról egymással, a Williamsről Jánvári Zsolttal.

A monzai őrület után elég lassan sikerül csak magunkhoz térnünk, így nem meglepő, hogy a Formula Podcast első félévének utolsó adásában is fel-felemlegettük Pierre Gasly csodálatos győzelmének történetét. Egyúttal a jövőbe is tekintettünk azonban, hiszen közeleg a Ferrari ezredik futama, megpróbáltuk megjósolni, mit hozhat a mugellói hétvége és hogy mennyire lesz keserű a jubileum a Scuderia számára.

Méltattuk az olasz istálló megkerülhetetlen szerepét az F1 történetében (ehhez kapcsolódva egy könyvet is nyerhettek!), foglalkoztunk a fordított rajtrács víziójával, virtuálisan „szétnéztünk” Itália versenypályáin – és egy vendéget is köszönthettünk: Frank és Claire Williams búcsúja kapcsán a legendás csapatnál dolgozó magyar mérnököt, Jánvári Zsoltot kérdeztük meg arról, hogy zajlik az átállás Grove-ban.

 

Rendhagyó módon ma két podcasttel jelentkeztünk, a Vettel Aston Martin-szerződését kitárgyaló műsort ide kattintva hallhatod.

Hallgasd meg az adásokat, utána pedig várunk a Formula Podcast Facebook-csoportban, hogy kibeszéljük az elhangzottakat! A csoportban megfogalmazhatjátok kérdéseiteket, javaslataitokat, kritikáitokat, szidalmaitokat és átkaitokat, emellett a podcast@formula.hu mailcímre is írhattok nekünk, Twitteren pedig a #FormulaHUPodcast hashtaggel juttathatjátok el hozzánk mondandótokat! Hallgassatok belénk!

 

A Formula Podcast összes adása:

Formula Podcast_hirdetes_S01_E41_A



A Formula Podcast az alábbi felületeken érhető el – iratkozz fel, kövess minket!

spotify

rss-logo

applepod2

stitcher

yt

buzz3

google-pc

rp 

deezer

sc

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: