DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 25. csütörtök
F1

„Vettel senkit sem akar hátba szúrni”

Vannak olyan emberek a Ferrarinál, akik nem lesznek a kedvencei, de ettől még próbál harcolni és jól kezeli a szituációt - véli a négyszeres világbajnok honfitársa, Nick Heidfeld.

Már hónapok óta hivatalos, hogy Sebastian Vettel az utolsó szezonját tölti a Ferrarinál, azóta folyamatosan romlik is a viszony a maranellói Formula-1-es istálló és a négyszeres világbajnok pilóta között - ebben az is benne van, hogy az autó botrányosan gyenge, az eredmények sem jönnek, így még inkább növekszik a frusztráció. A korábbi F1-es pilóta, Nick Heidfeld szerint viszont Vettel rendben van.

00120017_390



"Szerintem Sebastian jelenleg elég jól kezeli ezt a nehéz szituációt. Érezhető, hogy mennyire frusztrált emiatt, de továbbra is próbál harcolni. Most lesz majd azért néhány ember a Ferrarinál, aki nem kerül fel Sebastian kedvenceinek listájára, de azt mindig észben kell tartani, hogy több száz olyan ember dolgozik a csapatnál, akik elégedettek Sebbel" - írta a Sky Germanyn közzétett értékelésében Heidfeld.

"Én nem gondolom azt, hogy Seb bárkit is hátba akar szúrni, hiszen bár nem nyertek együtt világbajnoki címet, de voltak azért szép sikerei a csapattal. Szerintem jó látni azt, ahogy folytatta ezt az egészet azok után, hogy már ennyire korán kirúgták a Ferraritól" - tette hozzá honfitársával kapcsolatban az expilóta.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: