DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 1. szerda
F1

Podcast: Vendégünk Takuma Sato, Amerika japán hőse

Még szinte meg se száradt a tej a kétszeres Indy 500-győztes Takuma Sato overallján, amikor interjút adott a Formula Podcastnek – vele és róla beszélgettünk: karrierjéről, az F1-ről, az IndyCarról és a japán versenyzőkről.

Mindössze napokkal szenzációs indianapolisi győzelme után kaptuk mikrofonvégre az egykor F1-es pilótaként ismertté vált, s azóta az Újvilágot is meghódító Takuma Satót, akivel természetesen nemcsak a világraszóló sikerről, hanem sok más érdekességről is beszélgettünk. Az interjú után felidéztük Sato F1-es és azon kívüli karrierjének legfontosabb pillanatait, igyekeztünk elhelyezni őt a japán és az ázsiai motorsporttörténetben (talán annyit elárulhatunk: igen magasra pozícionáltuk), és arról is elmélkedtünk kicsit, szurkolhat-e jövőre újabb F1-es versenyzőnek a felkelő nap országa.

 

Ha van kedvetek, csatlakozzatok a Formula Podcast Facebook-csoporthoz, melyet ide kattintva érhettek el, így garantáltan nem maradtok le semmiről, amiről tudni érdemes. A csoportban megfogalmazhatjátok kérdéseiteket, javaslataitokat, kritikáitokat, szidalmaitokat és átkaitokat, emellett a podcast@formula.hu mailcímre is írhattok nekünk, Twitteren pedig a #FormulaHUPodcast hashtaggel juttathatjátok el hozzánk mondandótokat! Hallgassatok belénk!

A Formula Podcast összes adása:

Formula Podcast_hirdetes_S01_E39_A



A Formula Podcast az alábbi felületeken érhető el – iratkozz fel, kövess minket!

spotify

rss-logo

applepod2

stitcher

yt

buzz3

google-pc

rp 

deezer

sc

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: