DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 26. péntek
F1

Wolff: Ez nem jelenti, hogy távozom, de...

Toto Wolff még mindig nem állapodott meg a Mercedesszel a közös folytatásról, most pedig beszélt arról, hogy min és miért gondolkodik még - nem biztos, hogy távozik, de vannak érvek emellett is.

Továbbra sem világos, hogy Toto Wolff mit tervez a jövőben és bár az utóbbi időben elhalkultak az őt az Aston Martinnál látó pletykák, de még mindig nincs megállapodása egy csapattal, így a Mercedesszel sem - igaz, korábban már azért biztosra vehettük, hogy marad a bajnok istállónál a Wolff-Hamilton-Bottas trió és a finn hosszabbítását már be is jelentették. Wolff azonban még nem döntött...

wolff_2



"Vannak egyeztetések, amelyek most zajlanak és amelyeket élvezek, amelyek pozitívak. Nem akarom azt belebegtetni, hogy távozom, mert nem ez a helyzet, csak egyszerűen gondolkodom, hogy merre tart az F1, hogy mi lesz a COVID-helyzettel és vannak személyes dolgaim is, amiket figyelembe kell vennem. Susie (a felesége) jól vezeti a Formula-E-csapatot, ami azt jelenti, hogy sokat van távol, én pedig ott voltam az utóbbi nyolc évben vagy 120 F1-es futamon. Ezekre is gondolunk" - magyarázta Wolff a Formula-1.comnak.

"A döntésemet a jövőmmel kapcsolatban a feleségemmel és Ola Kalleniusszal (a Daimler vezére) együtt kell meghoznom. Ez nem azt jelenti, hogy nem leszek csapatfőnök, vagy hogy nem leszek itt más pozícióban, csak hogy gondolkodom. Nagyon élveztem az utóbbi éveket csapatvezetőként és jól alakulnak a megbeszéléseink is, a kapcsolatunk (Kalleniusszal) nagyon jó, beszélünk szinte minden nap. Sok dolog szól amellett, hogy maradjak az F1-ben, de ennek következménye is van, amivel számolnom kell" - folytatta.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: