DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 28. csütörtök
F1

Perez bejelentkezett: Így telnek a napjaim

A Racing Point pilótája elmondta, hogy mivel tölti az időt a karanténban - egyébként nincsenek tünetei, teljesen jól van, úgyhogy alig várja már a negatív teszteredményt, hogy visszaülhessen az autóba.

Bejelentkezett a lassan egy hete karanténban lévő Sergio Perez: a Racing Point pilótája elmondta, hogy bár kimutatták nála a koronavírust, de továbbra sincsenek tünetei, jól érzi magát, egyáltalán nem beteg. A mexikói versenyzőnek múlt csütörtökön lett pozitív a teszteredménye, emiatt ki kellett hagynia a Brit Nagydíjat, de bízik benne, hogy a következő tesztje negatív lesz és visszaülhet az autóba.

perez_2



"Hála Istennek, jól vagyok" - mondta Perez az Instagramjára kikerült videóban. "Nincs és nem is volt semmilyen tünetem. Hogy hogyan töltöm a napjaimat? Edzés, iPad, tv, telefon és a konyha. Igen, ezek így elég hosszú napok... alig várom, hogy hamarosan visszatérjek! Mindenkinek köszönöm a támogatást!" - tette hozzá a mexikói versenyző.

Perezt egyébként csütörtökön újra tesztelik majd (ekkor jár le a kötelező, minimálisan egyhetes karantén) és ha már most negatív eredményt produkál, akkor a hírek szerint akár már ezen a hétvégén vissza is térhet - pénteken, az első szabadedzésen visszaülhet a Racing Pointba.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: