Steward
Strommer Benjamin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. augusztus 9. vasárnap
F1

Albon nem akar mindig előzgetni

Az autó beállításainak finomhangolására sem volt lehetőség, panaszkodott a változó egyensúlyra, most pedig megint abban bízhat, hogy majd a futamon feljebb tud kapaszkodni és szerezhet pár pontot.

A Brit Nagydíjon sem tud kitörni egyelőre a negatív spirálból Alexander Albon, a Red Bull sokat kritizált fiatalja előbb pénteken a falnak csapta az autóját, majd szombaton részben emiatt ismét csalódást okozott - az időmérő harmadik szakaszába sem tudott bejutni azzal az autóval, amellyel Max Verstappen harmadik lett. Christian Horner csapatfőnök is elmondta, hogy mindez frusztráló és csalódást keltő, hiszen legalább a Q3-nak meg kellene lennie...

albon"Azt nem mondom, hogy az egész hétvége borzalmas, de ez a mai nap nem volt valami jó. Az egyértelmű, hogy hiányzott a pályán eltöltött idő, amitől elestem és a szél is folyamatosan változik, ezzel együtt az autó egyensúlya is ugyanezt teszi. A beállítások finomhangolására sem volt lehetőségünk" - magyarázta a bizonyítványt a brit-thai pilóta, aki alatt sokak szerint kezd inogni a pilótaülés.

"A futamra szabadon választhatunk gumit, szóval remélhetőleg megint tudunk majd pozíciókat nyerni. Persze az nyilvánvaló, hogy nem akarom mindig ezt csinálni, előzgetni és felzárkózni, de remélhetőleg tudunk néhány értékes pontot szerezni holnap" - tette hozzá Albon.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal:
Olvastad már?