DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 24. szerda
F1

Podcast: Emlékezetes és vicces magyarországi pillanatok

Épül a mini-Hungaroring, gumimedence a pályán, Alesi Sanyi autójában, Ricciardo előz a Podmaniczkyn – magunk és sztárvendégeink Magyar Nagydíjon szerzett élményeit hallgathatjátok meg!

Utolsó részéhez érkezett a Formula Podcast beharangozó sorozata a jubileumi 35. Magyar Nagydíj előtt. A 10 legjobb Magyar Nagydíj felidézése, Nelson Piquet kifaggatása, valamint a COVID-krízis hatásai után ezúttal egy könnyedebb témát hoztunk nektek: saját legszebb és legviccesebb hungaroringi élményeinket osztjuk meg veletek, valamint felidézzük hat korábbi vendégünk interjúiból azokat a pillanatokat, amelyekben Magyarországról meséltek nektek.

 

Ha van kedvetek, csatlakozzatok a Formula Podcast Facebook-csoporthoz, melyet ide kattintva érhettek el, így garantáltan nem maradtok le semmiről, amiről tudni érdemes. Arra is biztatunk titeket, hogy ha van kedvetek, hallgassatok bele a korábbi műsorainkba, melyeket az e bekezdés alá illesztett lejátszóban megtalálhattok időrendben visszafelé haladva. Kérdéseiteket, javaslataitokat, kritikáitokat, szidalmaitokat és átkaitokat a közösségi médiában a #FormulaHUPodcast hashtaggel juttathatjátok el hozzánk. Hallgassatok belénk!

A Formula Podcast összes adása:

 

Formula Podcast_hirdetes_S01_E27_A



A Formula Podcast az alábbi felületeken érhető el – iratkozz fel, kövess minket!

spotify

rss-logo

applepod2

stitcher

yt

buzz3

google-pc

rp 

deezer

sc

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: