DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 27. szombat
F1

Leclerc-nek tetszene egy kisebb eső

A Ferrari monacói F1-es pilótája szerint vna potenciál a csapat fejlesztéseiben, de még közel sem az igazi az autó, úgyhogy értékelne egy esős időmérőt - de azért ne legyen özönvíz...

Sebastian Vettel szerint abszolút érződik a Ferrarin a múlt hét oda előrántott fejlesztési csomag és jobban érezte magát az autóban pénteken, bár annyira azért nem jól, hogy az eredmények is meglegyenek. Csapattársa, Charles Leclerc is azt mondja, hogy javult a technika, viszont ahhoz, hogy tényleges esélyeik legyenek bármi komolyabb eredményre, ahhoz jól jönne nekik a beígért eső.

lökk



"Nehéz napunk volt, bár a vége felé a megtankoltabb etapokon tudutnk javulást elérni. Majd meglátjuk, hogy szombaton vagy vasárnap (az időjárástól függően) tudunk-e javulni alacsonyabb üzemanyagszinttel is" - idézi a monacói szavait az F1Technical.net. "Van potenciál azokban a fejlesztésekben, amiket hoztunk, de dolgoznunk kell velük, hogy finomhangoljuk őket."

"Őrülök az eső lehetőségének, meglátjuk, hogy mit hoz a szombat. Remélhetőleg ha esik, akkor nem lesz túl erős és kimehetünk a pályára, aztán kiderül, hogy hova férünk be a rajtrácson" - tette hozzá a szombatra várt esővel kapcsolatban.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: