DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 27. szombat
F1

Alonso hetekig küzdött egy betegséggel

A Renault-hoz visszatérő kétszeres F1-es világbajnok szerint elég rosszul volt, de a folyamatos vizsgálatok ellenére nem derült ki, hogy mi volt a baja - a koronavírus-tesztjei negatívak lettek.

A spanyol sajtó arról számolt be, hogy a koronavírus-járvány korábbi szakaszában Fernando Alonso betegnek érezte magát, méghozzá heteken keresztül - azonban ugyan több koronavírus-tesztet is végeztek rajta, de mindegyik negatív eredményt hozott. A betegségen már túl van, viszont a fotók alapján elmondható, hogy a súlyából veszített az utóbbi időszakban.

alesz_1



"Többször is jártam a kórházban, többféle vizsgálatot is elvégeztek rajtam, de végül igazából nem derült ki, hogy mi is volt ez. Folyamatosan teszteltek koronavírusra, de az eredmény mindig negatív volt" - idézi Alonso szavait a grandprix.com. A CNN-nek viszont már arról beszélt, hogy most nagyon jól érzi magát, felkészült a visszatérésre.

"Most frissnek érzem magam, készen állok az utazásra, készen állok arra, hogy bármit csináljak, dolgozzak a szimulátorban. Most jobban érzem magam, mint amikor huszonöt éves voltam"  tette hozzá. Azt is elmondta, hogy a távolléte alatt több F1-es csapat is megkereste, de ezek között a Mercedes nem volt ott, pedig az lenne az egyetlen istálló, amelynek minden pilóta rögtön igent mondana, hiszen győztes autóba ülhetne.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: