DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 28. csütörtök
F1

Wolff: Teljesen nem vagyunk rosszak

Úgy tűnik, hogy az F1-es szezon újraindulásával a jól megszokott Wolff-nyilatkozatok is visszatérnek - nyerünk, méghozzá simán, de biztosak vagyunk benne, hogy az ellenfelek nagyon jók.

Dominált az idei első hivatalos F1-es versenyhétvége első napján a Mercedes - ugyan sokan azt várták, hogy a Red Bull Ringen a Red Bull lesz a favorit, de a pénteki szabadedzéseken a világbajnok istálló leoktatta a mezőnyt. Ugyan az energiaitalosok még reménykedhetnek abban, hogy Max Verstappen egészséges szárnnyal majd gyorsabb lesz, de egyelőre nagyon jónak tűntek a fekete Mercedesek és ez persze Toto Wolffnak is tetszett...

wolff



"Ez egy nagyon jó nap volt, főleg hogy semmilyen problémával nem szembesültünk. Az egyetlen kérdés az, hogy vajon át lehet-e menteni ezt a jó formát szombatra és vasárnapra is, szóval emiatt még egy kicsit bizonytalan vagyok. Igazából a holnapi időmérőig nem fogjuk látni, hogy ki mire képes" - értékelte a tökéletesre sikerült pénteki napot a Mercedes vezére, aki a Red Bull gyengélkedésére is kitért.

"Én azt feltételezem, hogy abban a Honda-motorban azért még sok potenciál van és a beállításaikkal is nyerhetnek időt. A mai eredmények azt mutatják, hogy teljesen nem vagyunk rossz úton, azonban nem vonhatunk le következtetéseket vasárnap estig" - tette hozzá a szokásos stílusában.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: