DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 20. szombat
F1

Leclerc nem beszél győzelmi esélyekről

A lehető legjobb eredményt akarja elérni és minden adódó lehetőségre lecsapni - mivel az autók nem nagyon változhattak Barcelona óta, így nagyjából ez lehet a célja idén a Ferrari F1-es pilótájának.

Nem beszél győzelmekről Charles Leclerc, a Ferrari pilótája. A maranellóiak ifjú vezére nem rejtette véka alá a Sky Sportsnak adott interjújában azt, hogy a téli teszteredmények alapján nem ők számítanak az esélyesnek - amíg a Mercedes és a Red Bull részéről is (érthető) magabiztos nyilatkozatok érkeznek, addig nekik erre nincs különösebb okuk.

löki_1



"Nem hiszem, hogy az autó más lesz Barcelonához képest, mert a leállás idején a Formula-1 megállt és mi sem dolgozhattunk rajta. Szerintem nagyjából ugyanaz lesz, habár nem teljesen ugyanaz, mint ami Ausztráliában volt" - mondta Leclerc. Ez utóbbi persze érthető, a spielbergi pályára minden bizonnyal kicsit más specifikációra van szükség, mint amelyet elvittek magukkal Melbourne-be még márciusban.

"Hogy mi a célunk? Megpróbálni megragadni minden adódó lehetőséget és a lehető legjobb eredményt elérni. Az év során azt mondtuk, hogy majd az első futamon meglátjuk és mivel még nem vezettünk, ezért most azt mondom, hogy majd Ausztriában meglátjuk. Nagyon eltökélt vagyok, nagyon szeretném jól csinálni és csak magamra koncentrálok, hogy a lehető legjobb eredményt érjem el" - tette hozzá a monacói.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: