DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 24. szerda
F1

Steiner: Nem lehet készpénznek venni az F1-et

A Haas csapatfőnöke szerint a jelenlegi helyzet mindenkit ráébresztett arra, hogy mennyire jó ez a sport és mennyire meg kell becsülni - kevesebb panaszkodást vár ebben a szezonban.

Günther Steiner, a Haas csapatfőnöke szerint a kényszerszünet miatt jobban fogja értékelni mindenki a Formula-1-et és azt, hogy ez mennyire fontos a benne dolgozóknak, vagy a sportot követőknek. Steiner azt mondja, hogy ez a helyzet bebizonyította, hogy az F1-et és a vele járó élvezeteket senki nem veheti készpénznek, úgyhogy mindenki inkább a munkára fog koncentrálni.

"Mindenki nagyon vissza akart már jönni dolgozni, mert egy versenyzőnek, illetve minden csapattagnak, aki tényleg szereti, amit csinál, nem volt túl jó ez a három hónap, hogy nem csinálhattuk a dolgunkat. Ráadásul azt sem tudtuk, hogy mi fog történni, hogy egyáltalán lesz-e idén F1, visszatér-e a csapat, szóval nagyon jó, hogy legalább most visszamehetünk versenyezni" - mondta a csapatfőnök a Motorsportnak.

steiner_3



"Most látni a fényt az alagút végén, mindenki motivált lesz emiatt. Szerintem most kevesebb panaszkodást fogunk hallani ahhoz képest, mint amit egy évvel ezelőtt hallottunk. Szerintem ez az egész helyzet ráébresztette az embereket arra, hogy ez az egész egyáltalán nem biztos, nem egyszerű és jobban meg kell becsülni. Nem volt, ami tompítsa ezt az ütést, nem volt vészkijárat, szóval most csak le kell szegnünk a fejünket és dolgozni" - magyarázta.

Günther Steinerrel a Formula Podcast is készített exkluzív interjút - ez és a többi adásunk is meghallgatható:

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: