DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 28. csütörtök
F1

Podcast: 10 pilóta, aki 2021-ben már F1-es lehet

A vírushelyzet miatt a szokottnál jóval nagyobb az esély beugró versenyzők feltűnésére a rajtrácson, éppen ezért sorra vettük azokat a pilótákat, akik akár már idén debütálhatnak az F1-ben, 2021-ben pedig állandó szerződést kaphatnak.

Ismét egy toplistával jelentkezik a Formula.hu podcastje, melyben ezúttal azokat a versenyzőket mutatjuk be, akik 2021-ben jó eséllyel pályáznak életük első F1-es szerződésére, sőt a vírushelyzet miatt azt sem lehet kizárni, hogy beugróként már idén átesnek a tűzkeresztségen. Jelöltjeink nyolc különböző országból érkeztek, s a Renault, az Alfa Romeo, a Haas, az AlphaTauri, illetve a Williams istállóknál remélhetnek szerződést, sőt a legtöbben a két jelenlegi legnagyobb utánpótlásnevelő műhely, a Ferrari-akadémia, illetve a Red Bull juniorprogram kötelékében szerepelnek.

 

Az adás elején emellett megemlékezünk néhány további ifjú tehetségről, akikre érdemes odafigyelni: egy F1-es pilótacsemetéről, egy magyar kötődésű reménységről, a Red Bull legújabb üdvöskéjéről, valamint egy egzotikus ország első igazi ígéretéről. Beszélünk továbbá a különböző juniorkategóriákról, igyekezve kicsit tisztába tenni az F1 alatti színteret, és persze felhívjuk a figyelmet arra, mely sorozatokat érdemes különös figyelemmel kísérni idén, ha a jövő királykategóriás ászainak szárnybontogatására vagyunk kíváncsiak.

Kérdéseiteket, javaslataitokat, kritikáitokat, szidalmaitokat és átkaitokat a közösségi médiában a #FormulaHUPodcasthashtaggel juttathatjátok el hozzánk. Hallgassatok belénk!

Formula Podcast_hirdetes_S01_E18_A



A Formula.hu podcastje az alábbi felületeken érhető el – iratkozz fel, kövess minket!

spotify

rss-logo

applepod2

stitcher

yt

buzz3

google-pc

rp 

deezer

sc

 

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: