DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 29. péntek
F1

Sainz jön, Vettel megy – Letölthető a júniusi AFM

Körbejárjuk a hónap átigazolásainak hátterét, megünnepeljük a Formula-1 70. évfordulóját és bemutatjuk, milyen világvége-hangulatban találták magukat azok a versenyzők, akik már visszatértek a pályákra. Itt olvasható az Autósport és Formula Magazin júniusi száma.

Mi motiválta a Ferrarit Sebastian Vettel év végi elküldésére, története legfiatalabb pilótapárosának összeállításához, és mi siklott félre ilyen gyorsan Daniel Ricciardo és a Renault kapcsolatában, amiért az ausztrál az első adandó alkalommal átszerződött a McLarenhez? A májusi, de már 2021-re vonatkozó pilótabejelentések annyi beszédtémát hoztak, hogy szinte fel sem tűnt, hogy a járvány miatt még mindig áll a Formula-1 szezonja.

 

Ám még csak nem is ez a nagy fennforgás tette igazán emlékezetessé a májust, hanem a tény, hogy ebben a hónapban ünnepelte fennállásának 70. évfordulóját a Formula-1. Ennek apropóján nyolc oldalon járjuk körbe, az előző tízes évfordulókon május 13-án hol tartott, milyen állapotban volt a sport, kik voltak az aktuális sztárjai és rekorderei. Kellemes időutazást!    

A járvány ideje alatt, olvasóink életét megkönnyítendő, magazinunkat weboldalunkon mindenki számára elérhetővé tettük, s az kizárólag digitális formában érhető el. Júliustól azonban visszatér az élet az F1-es versenypályákra, és ezzel egyidejűleg az AFM is visszatér az újságosstandokra.

Azok sem szenvedhetnek kárt, akik előre rendezték a magazinok árát: minden érintettnek annyi hónappal meghosszabbítjuk az előfizetését, ahány hónapját érintette a digitális megjelenés a válságos időszak alatt. Akinek pedig tetszett a magazin, de még nincs előfizetése, ezen a linken megrendelheti az AFM elkövetkező számait.

A legújabb számhoz mindenkinek kellemes olvasgatást kíván az Autósport és Formula Magazin csapata!

Az Autósport és Formula Magazin 2020. júniusi száma online megtekinthető itt:

https://issuu.com/formula-magazin/docs/afm-2020-06

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: