DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 25. csütörtök
F1

Sainz: Én még segíthetek a McLarennek

A spanyol F1-es pilóta arra kérte csapatát, hogy ne titkoljanak el előle semmit amiatt, hogy 2021-ben már biztosan a Ferrari versenyzője lesz majd és nem a McLarené.

Furcsa helyzetbe került Carlos Sainz azzal, hogy bár a 2020-as szezon még el sem kezdődött, de az már biztos, hogy az idény után eligazol a McLarentől és a Ferrari pilótája lesz - emiatt úgy kell végigversenyeznie ezt az évet a wokingiaknál, hogy mindkét fél tudja, nem lesz közös folytatás. Így érdekes lesz, hogy vajon mennyi energiát fektet bele a McLaren, vagy hogy mennyire engedik majd közel a tűzhöz a fejlesztéseket tekintve.

ejjo



"Én úgy gondolom, hogy továbbra is mindent meg fognak nekem mondani, mert még mindig sokat segíthetek nekik az év hátralévő részében és a következő évvel kapcsolatban is" - idézi Sainz szavait az Omnisport. "Megkértem őket, hogy továbbra is adják át nekem az információkat, mert én vagyok az első, aki a dobogón akarja látni a McLarent olyan hamar, ahogy csak lehet. Szerintem a segítséget tekintve semmi nem fog változni tavalyhoz képest."

Sainz szerint egyébként most már minden idegszálával a szezonrajtra készül, ha tehetné, már most elindulna Ausztriába - nagyon készül az első futamra, mert hiányzik neki a versenyzés és az a nyomás, amit ez hoz magával.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: