DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 25. csütörtök
F1

„Sok dolog zajlik most a Mercedesnél, hallom”

Dr. Helmut Marko szerint most csak várjuk ki, hogy mi lesz a dologból, de ő is úgy hallja, hogy a személyi kérdéseket tekintve sok minden történik az F1-et uraló istállónál.

Most már hónapok óta zajlanak a spekulációk arról, hogy mi is zajlik a Mercedesnél - egyelőre nincsenek új szerződések, sem Toto Wolff, sem Lewis Hamilton, sem Valtteri Bottas maradása nem biztos 2020 után, de ezen felül is rengeteg pletyka látott napvilágot a csapattal kapcsolatban. Többször is felmerült, hogy kiszállnak a sportágból, most pedig az is, hogy teljesen átalakul a felállás és Wolff többségi tulajdonos lesz Lawrence Stroll-lal, akivel egyébként is szorosabb kapcsolatot ápol mostanában és sokak szerint ennek is köze van az Aston Martinhoz.

na_3



Plusz adalékként Sebastian Vettel szerződtetése is felmerült, miután a négyszeres világbajnok 2021-re szakít a Ferrarival és szeretne bajnokesélyes autóba ülni. Minderről Dr. Helmut Marko, a Red Bull tanácsadója sejtelmesen beszélt - pedig ő általában nem szokott finomkodni. "Most várjunk és nézzük meg, hogy mi történik a Mercedesnél. Sok minden zajlik most náluk a személyi kérdéseket illetően, ezt hallom" - idézi Marko szavait a GPblog.

"Ha maradnak, az rendben van, szeretnénk őket legyőzni. ha nem maradnak, akkor viszont lesz másik istálló hasonló forrásokkal. Hogy mi lesz a Mercedes és az Aston Martin vonatkozásában? Hát ebbe a találgatásba most én inkább nem szeretnék belefolyni" - tette hozzá teljesen meglepő módon, hiszen évek óta hallunk tőle mindenféle spekulációt...

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: