DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 24. szerda
F1

Podcast: Kamera által élesen – az F1 fotósainak titkos élete

Mick Schumacherről, a Renault körüli zűrzavarról és az intézményesített ipari kémkedésről is beszéltünk a legújabb #FormulaHUPodcast-adásban, melynek vendégei a paddock két állandó lakója, két F1-es fotós voltak.

Mit tegyen, ha valakinek az élete álma, hogy fotósként kövesse a száguldó cirkuszt? Milyen nehézségek várnak rád, s milyen élmények kárpótolnak ezért? Milyen „kasztokra” oszlik a királykategória közössége? Erről és sok másról is megkérdeztük fotós kollégánkat, Ollé Ivánt, aki többek között a 2016-os melbourne-i Alonso-bukás „képes krónikásaként” vált ismertté a száguldó cirkusz rajongói között. Iván mellett egy másik vendégünk is volt, a legerősebb online jelenléttel büszkélkedő, ám kollégái között talán épp ezért roppant megosztó influencer-fényképész, Kym Illman személyében, akinek legendás halászsapkája néhány év alatt a paddock nélkülözhetetlen összetevője lett.

 

Persze aktualitásokról is szó esett a műsorban: az adás második felében a megszavazott szabályváltozásokról, az FIA feljelentővonaláról, a Mick Schumachert övező érdeklődésről és pletykákról, a Renault esetleges kiszállásáról és a lehetséges vevőkről, valamint a legújabb virtuális botrányokról is beszéltünk.



Kérdéseiteket, javaslataitokat, kritikáitokat, szidalmaitokat és átkaitokat a közösségi médiában a #FormulaHUPodcasthashtaggel juttathatjátok el hozzánk. Hallgassatok belénk!

A Formula.hu podcastje az alábbi felületeken érhető el – iratkozz fel, kövess minket!

spotify

rss-logo

applepod2

stitcher

yt

buzz3

google-pc

rp 

deezer

sc

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: