DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 19. péntek
F1

Podcast: Sainz és Ricciardo új csapathoz, Trulli hozzánk igazolt

Igazi F1-es időutazás a #FormulaHUPodcast 12. adásában! Körbejártuk a hét átigazolási híreit, hatásaikat a jövőre nézve, a múltat pedig egy különleges vendéggel, az olaszok korábbi fenegyerekével, Jarno Trullival idéztük meg.

Ahogyan Sebastian Vettel és a Ferrari szakítása mellett, úgy a bejelentés pilótapiacra gyakorolt hatása mellett sem mehettünk el szó nélkül. A #FormulaHUPodcast törzsgárdája a legújabb adásban körbejárja Carlos Sainz és Daniel Ricciardo átigazolását, esélyeiket jövendőbeli munkaadóiknál, valamint azt is, hogy mi lehet a következő nagy lépés a nagy átrendeződés során. Lehet-e sansza Vettelnek beülni a Mercedesbe? Alonso felbukkanthat-e egy harmadik etapra a Renault istállónál?

 

Jarno Trulli a ’90-es évek második felétől egészen 2012 elejéig portyázott az F1-ben, ahol kétségkívül többre volt hivatott, mint egyetlen futamgyőzelme, amelyet a 2004-es Monacói Nagydíjon aratott. A talján expilóta először a közelmúltban ismételt 1999-es Európa Nagydíjon állhatott dobogóra: ennek okán hívtuk fel és ültettük mikrofon elé, hogy beszéljen nekünk karrierjéről, amely során érintette a Minardit, a Prost GP-t, a Jordant, a Renault-t, a Toyotát és Lotus/Caterhamet is. A manapság borászkodó, valamint gokartozó fia, Enzo útját egyengető Trulli a nagyinterjúban mindeddig nem hallott érdekességeket is elárult Alonsóról, Briatoréról, a Prost GP és a Toyota hanyatlásáról.

99066220_549121762443330_5381813997227999232_n



Kérdéseiteket, javaslataitokat, kritikáitokat, szidalmaitokat és átkaitokat a közösségi médiában a #FormulaHUPodcast hashtaggel juttathatjátok el hozzánk. Hallgassatok belénk!

A Formula.hu podcastje az alábbi felületeken érhető el – iratkozz fel, kövess minket!

spotify

rss-logo

applepod2

stitcher

yt

buzz3

google-pc

rp 

deezer

sc

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: