DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 28. csütörtök
F1

Hamilton is játszik, csak nem az F1-gyel

Virtuális versenyeken nem akar indulni a Mercedes hatszoros világbajnok F1-es pilótája, de van egy kedvenc autós játéka és másban össze is mérte magát Leclerc-ékkel.

Manapság jó pár Formula-1-es pilóta tölti az idejét szimulátorozással, még Sebastian Vettel is kipróbálta már a játékot, rajthoz állt egy virtuális futamon is, a száguldó cirkusz uralkodója, Lewis Hamilton azonban továbbra is kitart amellett, hogy neki ez nem kell - a hatszoros világbajnokot ez nem érdekli, inkább mással foglalkozik az online versenyzés helyett.

hemi



"Egy kicsit azért én is játszom, de nem érdekelnek ezek a versenyek. Látni, hogy más pilóták ezt csinálják, de én nem szeretem őket. A Sony viszont küldött egy komplett felszerelést a Gran Turismóhoz, mert azzal nőttem fel és elég sok időt töltöttem el vele régen, sőt, sokat dolgoztam is velük az elmúlt évek során, ami nagyon menő volt" - mondta Hamilton a Mercedes videós posztjában.

Az autóversenyzős játékok helyett másban azonban összemérte a tudását kollégáival. "Call of Dutyt játszottunk Pierre Gaslyval és Charles Leclerc-rel. Nagyon jó, hogy megvan a kapcsolat másokkal" - mondta el erről. "Emiatt sokat használom mostanában a Facetime-ot is, sok olyan embert hívok fel, akivel már régóta nem volt alkalmam egy nagyot beszélgetni. Most ilyen módokon kell elérnünk egymást."

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: