DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 8. szerda
F1

Podcast: F1-es Alfa-pilóták a házban!

Újabb aktív F1-es versenyző tette tiszteletét a Formula Podcastben, a legfrissebb adásban Antonio Giovinazzi beszélt érdekességekről és a magyarokhoz fűződő viszonyáról. Csatlakozott hozzánk az olasz pilóta márkatársa, az Alfa Romeót a virtuális versenypályákon képviselő Bereznay Dani is.

Giovinazzi elmesélte, hogy milyen lesz szerinte a zárt kapuk mögötti F1 hangulata, és arra is felhívta a figyelmet, hogy a versenyzők számára nehéznek ígérkezik majd a fizikai megterhelés a világbajnokság startjakor. Az Alfa talján sztárja felsorolta három kedvenc pályáját, elárulta, hogy melyik nem F1-es helyszínt próbálná ki a jelenlegi versenyautójával, és azt is felfedte, hogy milyen rejtett képességet fedezett fel a karanténidőszakban.

 

Bereznay Danit, az e-sport világának egyik csúcsversenyzőjét alaposan kikérdeztük: kiváló pilótánk sztorizgatott a csapattársaival kialakult viszonyáról, felidézve például a legérdekesebb Raikkönen-élményeket, egyebek mellett azt, hogy mitől háborodik fel igazán a finn legenda még a színfalak mögött is. Honfitársunk beszélt a hirtelen nagy lehetőséget kapott e-sport felfutásáról, a valódi pilóták virtuális szerepléseiről, reakcióikról, s azt is bevallotta, hogy mit jelent számára a népszerűség, milyenek a rajongói, követői. Naná, hogy azt is megtudakoltuk tőle: mióta követi az F1 eseményeit, ki a kedvenc pilótája és melyik futamra emlékszik a legszívesebben!

A műsorban megszólal Gyulay Zsolt, a Hungaroring Sport Zrt. elnök-vezérigazgatója is, aki a 2020-as Magyar Nagydíj lebonyolításának lehetőségeit, a legfrissebb helyzetképet vázolta fel, ugyanakkor a sportvezető beavatott bennünket abba is, hogy milyen az, amikor napi szinten kell egyeztetni a száguldó cirkusz szervezőivel.

Formula Podcast_hirdetes_S01_E09_A



Kérdéseiteket, javaslataitokat, kritikáitokat és szidalmaitokat a közösségi médiában a #FormulaHUPodcast hashtaggel juttathatjátok el hozzánk. Hallgassatok belénk!

A Formula.hu podcastje az alábbi felületeken érhető el – iratkozz fel, kövess minket!

spotify

rss-logo

applepod2

stitcher

yt

buzz3

google-pc

rp 

deezer

sc

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: