DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 27. szombat
F1

Verstappen elmondta, hogy miben bízik

A Red Bull holland F1-es pilótája szeret otthon lenni, de még jobban szeret versenyezni, úgyhogy már nagyon várja az idény kezdetét - reméli, hogy ez hamarosan megtörténik.

Nagyon versenyezne már Max Verstappen: a Red Bull holland világbajnok-jelöltje jól érzi magát otthon, de azért az lenne számára az igazi, ha kezdődne már a szezon. A szimulátorozás jó időtöltés, de nem helyettesíti az igazi versenyzést - az pedig külön öröm számára, hogy az idény minden bizonnyal a Red Bull otthonában rajtolhat el.

"Normál esetben szeretek otthon lenni, szóval ez annyira nem rossz, de versenyezni imádok, azt szeretem legjobban" - mondta Verstappen az osztrák Servus TV-nek. "Most sokat edzek és sok időt töltök a szimulátorommal a nappaliban, de azt hiszem, hogy a valóságban gyorsabb vagyok. Szeretek a határon versenyezni, most pedig csak a virtuális térben tudok. De remélhetőleg most már hamarosan élőben is elkezdhetjük."

hope



Verstappen abban is bízik, hogy a Red Bull idén alkalmas lesz a világbajnoki cím megszerzésére - ebből a szempontból nekik jól jön, hogy a Red Bull Ringen kezdődik az idény, hiszen ott mindig jól szoktak menni és Verstappen is jó eredményeket ért el azon a pályán. "Díjaznám, ha két verseny lenne ott. Szeretek ott vezetni és az utóbbi két évben jó eredményeket értünk el. Általában gyorsabbak vagyunk a szezon második felében, szóval bízom benne, hogy most már itt kezdünk" - tette hozzá a júliusi rajttal kapcsolatban.

"Az autó jónak tűnt a barcelonai teszten, meglátjuk, hogy mi lesz majd, ha visszaülhetünk bele. Remélhetőleg Ausztriában történik ez meg. Akármi is lesz, én készen állok!" - zárta gondolatait.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: