DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 19. péntek
F1

Podcast: Két Magyar Nagydíj 2020-ban?

Formula-1-es elemzőműsorunk legújabb adásában kitárgyaljuk a kényszernaptár kapcsán felmerült legújabb ötleteket, a legnagyobb bajba jutott csapatok jövőjét, Daniel Ricciardo fizetését és Bernie Ecclestone fizikumát is.

Az csak a látszat, hogy semmi nem történik az F1-ben ezekben a válságos időkben: rengeteg beszédtéma, történés van terítéken, csupán azok egészen más témák körül forognak, mint azt akár egy hónappal ezelőtt is gondoltuk, na meg versenyek hiányában kevésbé vannak szem előtt. Podcastunkban nemcsak segítünk felzárkózni az elmúlt hét F1-es eseményeivel, de a dolgok hátterét is kivesézzük Bethlen Tamás, Gellérfi Gergő és Mészáros Sándor értő tolmácsolásában.

Tényleg fel kell készülnünk arra a példátlan jelenségre, hogy egyes pályákon két versenyt is lefuthat a mezőny az idei szezon során? És érintett lehet-e ebben a Hungaroring, amely jelen állás szerint még biztonságos távolságban tartózkodik mindenféle koronavírus-fenyegetettségtől? Fő és legizgalmasabbnak ígérkező témánkban a dupla Magyar Nagydíj lehetőségét elemezzük.

 

 

A jelen helyzet okozta gazdasági válság aligha az autósporttal lesz a legkíméletesebb, így fel kell készülnünk a legrosszabb forgatókönyvre, csapatáldozatokra is a járvány után. Vajon Zak Brawn melyik négy csapatra gondolt, amikor a megszűnés által fenyegetett istállókról beszélt? És segíthet-e a mezőny kilátásain a további megszorításokkal készülő költséglimit, vagy csak annyit érnek el általa, hogy a gyártók és a pilóták helyett a könyvelők versenyévé válik az F1?

S01E05-NYITO



A versenyzők közül ezúttal Daniel Ricciardo jövőjét taglaltuk, aki számára így most még több dilemmát tartogathat az átigazolási szezon – nem beszélve azokról a csapatokról, akik meg akarnák őt fizetni. Könnyedebb témáink között pedig a máris futamgyőzelmet ünneplő Ferrariról, a 89 évesen apai örömök elé néző Bernie Ecclestone-ról és a Pirelli rohammentőssé vedlett F1-es gumifőnökéről is ejtünk pár szót.

Hallgassatok belénk!

A Formula.hu podcastje az alábbi felületeken érhető el – iratkozz fel, kövess minket!

spotify

rss-logo

applepod2

stitcher

yt

buzz3

google-pc

rp 

deezer

sc

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: