DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 25. csütörtök
F1

Maradj otthon: Letölthető az AFM legújabb, áprilisi száma

A rendkívüli helyzetre való tekintettel különleges ajándékkal kedveskedünk olvasóinknak. Az Autósport és Formula Magazin áprilisi számát nem kell az újságárusoknál keresni, hiszen a digitális verzió mindenki számára elérhető.

Pontosan 20 évvel ezelőtt, a 2000-es Formula-1-es szezon kezdetén jelent meg magazinunk legelső száma. Régóta készültünk arra, hogy az évforduló alkalmából különleges lapszámmal jelentkezünk, és végül az egészségügyi vészhelyzet segített dönteni abban, hogy ezt milyen formában valósítsuk meg.

A kijárási korlátozások idején mi is szeretnénk hozzájárulni olvasóink életének megkönnyítéséhez, emiatt az AFM áprilisi lapszámát weboldalunkon mindenki számára elérhetővé tettük! Az e havi magazin kizárólag digitális formában érhető el, az újságárusoknál pedig továbbra is az előző havi, szezonbeharangozó kiadványunk lelhető fel.

Azok sem szenvedhetnek kárt, akik előre rendezték a magazinok árát: minden érintettnek egy hónappal meghosszabbítjuk az előfizetését. Akinek pedig tetszett a magazin, de még nincs előfizetése, ezen a linken megrendelheti az AFM elkövetkező számait.

A legújabb számhoz mindenkinek kellemes olvasgatást kíván az Autósport és Formula Magazin csapata!

Az Autósport és Formula Magazin 2020. április száma online megtekinthető itt:

https://issuu.com/formula-magazin/docs/formula_2020-04_rgb

Az Autósport és Formula Magazin 2020. áprilisi száma letölthető itt:

AFM 2020-04

AFM címlap 2020-04



 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: