DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 29. péntek
F1

Formula Podcast: Kifaggattuk Günther Steinert

Unatkozik-e vagy sem egy Formula-1-es főnök a koronavírus-kényszerszünetben? A Formula Podcast felhívta a Haas vezérét, a legnépszerűbb csapatvezetőt, Günther Steinert, aki észak-karolinai családi otthonából felelt a kérdésre, ráadásul sok egyéb érdekességet is elárult a jelenlegi helyzetről.

91024855_235323797862935_7012433914958446592_n



A Formula Podcast már az első szezon harmadik adásában fontos mérföldkőhöz ért azzal, hogy a szókimondó csapatfőnök-legenda megtisztelt bennünket az interjúval. Túlzás nélkül merjük kijelenteni: ebben az ínséges időszakban minden szava aranyat ér, reményeink szerint olvasóinkat és hallgatóinkat is bizakodással tölti majd el az, amit tőle hallottunk.

Adásunkat az immáron állandóvá vált stáb készítette: lapcsoportunk főszerkesztője, Bethlen Tamás, az Autósport évkönyv vezető szerzője, Gellérfi Gergő, valamint főszerkesztő-helyettesünk, a máskor utazó, de most épp mindenki máshoz hasonlóan otthon ülő riporterünk, Mészáros Sándor az előző két adáshoz hasonlóan ezúttal is sorra vették az aktualitásokat és egy picit a kulisszák mögé is betekintettek.

Reményeink szerint olvasóink is olyan szeretettel fogadják új podcast-kezdeményezésünk legújabb műsorát, mint amilyen szeretettel mi azt készítjük. Günther Steinerrel együtt kívánunk hozzá jó szórakozást! 

 

A Formula.hu podcastje az alábbi felületeken érhető el – íratkozz fel, kövess minket!

spotify

rss-logo

applepod2

stitcher

yt

buzz3

google-pc

rp 

deezer

sc

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: