DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 24. szerda
F1

Steiner szerint nincs veszélyben a munkája

A Haas F1-es csapatfőnöke szerint a tulajdonos nem akar kiszállni a sportágból, ő úgy érzi, hogy továbbra is elkötelezett és minden rendben van. Az eredmények ettől függetlenül természetesen kellenek.

Egy ideje már kérdésessé vált a Haas jövője a Formula-1-ben, Gene Haas csapattulajdonos tavaly óta emlegeti, hogy ha nem éri meg, akkor nem folytatja a sportágban. Günther Steiner csapatfőnök viszont máshogy látja, ő azt mondja, hogy nincs veszélyben a folytatás, minden rendben, hosszabb távon is elkötelezettek.

"Az Ausztrál Nagydíj csütörtökének reggelén beszéltem vele, felhívott, hogy minden rendben van-e" - idézi Steiner szavait Gene Haasszal kapcsolatban az Autosport. "Szerintem igenis elkötelezett. Látni akarja, hogy mit csinálunk, hogy hogyan mennek a dolgok a csapatnál. Ötven percet beszéltem vele telefonon, szerintem ő továbbra is elkötelezett" - tette hozzá bizakodva.

steiner_2



"Én minden futamhoz úgy állok hozzá, hogy dobjunk nagyot, minden futamon a lehető legjobbat, a maximumot kell kihozni magunkból. Mindig ezt csináljuk, bárhova is menjünk. Nem voltam ott, mikor azt mondta, hogy eredménytől függ a folytatás és én úgy gondolom, hogy ezt egy kicsit kiemelték a kontextusból. Szerintem elkötelezett a projekt iránt" - magyarázta.

Gene Haasnak sok más érdekeltsége is van, a Formula-1 pedig egy drága üzlet, amelyben a csapata egyelőre felemásan szerepel - ha nem hozzák az eredményeket, akkor nem biztos, hogy megéri ekkora összegeket beleölni az egészbe. Steiner viszont úgy érzi, hogy a munkája biztonságban van...

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: