DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 25. csütörtök
F1

Podcast: A korona lesújtott a tripla koronára

Űrkitöltő podcastadásunk második epizódjában az egyre elhatalmasodó futamtörlések hatásait próbáljuk megjósolni, közben reagálva néhány hírre és koronavírus-mentes pletykára is.

Bár a szezonjának kezdéséről, folytatásáról még egyik versenysorozat sem tud biztosat mondani, a Formula-1-ben már egész jól kezd összeállni a puzzle arra az esetre, ha júniusban elkezdődhet a száguldás. Szerkesztőségünk két tagja, Gellérfi Gergő és Mészáros Sándor kivesézték a legutóbbi döntéseket, ami a további versenyek és a 2021-es szabályok halasztását érinti.

Úgy tűnik, Fernando Alonso mellett már a koronavírus is a tripla koronára hajt, hiszen könnyen lehet, hogy mindhárom nagy versenynek keresztbe tesz. Milyen kilátásai lehetnek idén az Indy 500-nak, a Le Mans-i 24 órásnak és a Monacói Nagydíjnak (aminek a beszélgetés időpontjában még csak a halasztása volt ismert)?

 

Vajon jól jöhet-e ki a teszteken még gyengélkedő Ferrari a szezon halasztásából? És miért beszél Ross Brawn arról, hogy 10 autóval is lehetséges nagydíjakat rendezni? Ezen rejtélyes kérdések mellett pedig vírusmentes téma is akadt: van-e valami realitásalapja a Sebastian Vettelt hirtelen a McLarennel hírbehozó pletykának?

Hallgassatok belénk!  

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: