DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 20. szombat
F1

Ricciardo: Ha hívnak, én felveszem...

Az ausztrál F1-es pilóta azt mondja, hogy bár maradni szeretne a csapatánál és azon van, hogy működjön a dolog, de ha valaki más érdeklődik, akkor meg fogja hallgatni, amit mond.

Daniel Ricciardo nem tagadja, hogy ha lesz más lehetősége a Renault-n kívül, akkor mérlegelni fogja őket, egyáltalán nem úgy fogja fel a helyzetet, hogy ő most évekig az enstone-iakhoz kötelezte el magát. Az ideiigazolásával meglepő döntést hozott, de a célja továbbra is az, hogy nyerjen és ha máshol jobb lehetősége lesz erre, akkor azt fogja választani.

"Mindenki tudja, hogy ez a sport hogyan működik. Ha egy csapat felhív, akkor nem fogom kinyomni a hívást, vagy ilyesmi. Fel fogom venni és meghallgatom, hogy mit akarnak mondani" - mondta Ricciardo még a barcelonai teszt idején a Reutersnek.

ricard



"Amit a Renault-nak szintén tudnia kell és 100%-ig bíznia is benne, hogy ezt tényleg így gondolom, az az, hogy még mindig 100%-ig a Renault pilótája vagyok és jelenleg nem célom a távozás. Azt akarom, hogy ez itt működjön. Még csak gondolni sem akarok arra, hogy ha ez nem működik, akkor én kitalálok valami mást. Most csak azt akarom gondolni, hogy majd együtt kitaláljuk, hogy hogyan működhet" - magyarázta az ausztrál.

Az átigazolási piac valószínűleg kevésbé lesz hangos a vártnál azok után, hogy Charles Leclerc és Max Verstappen is nagyon hamar aláírta új szerződését és minden bizonnyal Lewis Hamilton is így fog tenni a Mercedesszel. "Az ő gyors aláírásuk azért csökkenti a spekulációt, szerintem Lewis lesz a következő, aztán ott vagyok én."

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: