Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. április 7. kedd
F1

Verstappen: Egyáltalán nem izgatnak a köridők

Max Verstappen számára ma délután 13 órakor ért véget az első teszthét. A holland a második legtöbb kört tette meg a háromnapos gyakorlás alatt, és elmondta, hogy nem érdekelték őket a köridők.

A Red Bull-Honda és Max Verstappen is a második helyen zárta a legtöbb megtett kör ranglistáját, miután az első három nap véget ért Barcelonában. A tesztelés jövő hét szerdán folytatódik a katalán fővárosban, mely további három napig tart majd, utána pedig kezdődik is a szezon az Ausztrál Nagydíjjal március 15-én.

A Red Bull nyolcszoros futamgyőztese elmondta, hogy ezen a héten még kizárólag arra mentek, hogy megbizonyosodjanak róla, minden megfelelően működik az autón. A köridők egyáltalán nem érdeklik őt és semmi panaszra nem lehet oka az első napok után.„Ma is sikerült jó pár kört belerakni az új autóba, és ez az, ami igazán számít az első héten, hiszen minden egyes körrel egyre jobban megértjük az autót. Nem érdekeltek bennünket a köridők egyáltalán, hisz ez az időszak nem erről szól” – így a holland az első teszthét végén.

„Ez a hét arról szólt, hogy mindent kipróbáljunk az autón, hogy biztosan tudjuk, megfelelően működik minden alkatrész és megbízható a technika. Eddig minden megfelelő volt, az autót pedig jó volt vezetni egész héten, ugyanakkor még mindig rengeteg munkánk van, hogy jobban értsük az autó működését, de ez már jövő hétre marad. Az első hét után elégedett lehetek és nincs okom panaszra."

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal:
Olvastad már?