DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 25. csütörtök
F1

Élőben nézhetjük a téli F1-es teszteket

Az első futamig sem kell várnunk arra, hogy élő F1-es közvetítést láthassunk, a két hét múlva kezdődő barcelonai tesztelés ugyanis már erre is lehetőséget ad - komoly programmal készül a sportág.

Erősen közelít a Formula-1-es szezon előfutára, a barcelonai tesztelés, amely idén hat napot jelent majd két részletben: február 19-21-e, valamint 26-28-a között körözhetnek a katalóniai aszfaltcsíkon a csapatok. Ezzel kapcsolatban több olyan dologgal is készül az F1, ami a nézők minél nagyobb betekintését szolgálja.

A legfontosabb: az F1 TV Pro előfizetői minden tesztnapot élőben követhetnek majd reggel kilenc órától délután egyig, majd az ebédszünetet követően délután kettőtől hatid, lesz tehát élő közvetítés a pályáról. Ezen felül a napok végén, 18 órától megtekinthetőek lesznek a Sky Sports napi összegzői is.

teszt_3



Lesz egy úgynevezett "Tech talk" műsor is az F1 TV-n, amelyben minden nap a csapatok technikai újításaival ismerkedhetünk meg, magyarázatokat kaphatunk bizonyos megoldásokra - mindezt Will Buxton fogja prezentálni. Ő egyébként a két teszthét végén külön műsorral is jelentkezik majd, amelyben exkluzív interjúkat mutat meg a csapatokkal, mérnökökkel.

Lesz még szerepe Jolyon Palmernek is, aki a tesztelés végén összegzi majd az eseményeket és a két hét alapján jóslatokat fogalmaz meg a szezonnal kapcsolatban. Az élő közvettés élvezhetőségét pedig az is segíteni fogja, hogy a csapatok idén már nem takargathatják a garázsukat, ez alól csak az autók bemutatói, illetve az összetört autók javítása képezhet kivételt.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: