DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 19. péntek
F1

Hamilton szintet lépne 2020-ban

Soha nem érezte még magát ilyen boldognak, és saját elmondása szerint ez repítheti majd eddig nem tapasztalt magasságokba Lewis Hamiltont a 2020-as szezon során.

Lewis Hamilton a saját Instagram-feedjébe feltöltött fotó alatt arról ír, hogy a boldogságnak, amivel jelenleg rendelkezik, eddig soha nem látott magasságokat tapasztalhat meg - erre pedig szüksége is lehet a 2020-as szezon során, amelyben hetedik, rekordbeállítást jelentő világbajnoki címét célozza majd meg.

„Egy olyan házban élhetek, amelyet nagyon szeretek, és rengeteg emlék köt ide. Ez olyan mértékű boldogsággal tölt el, amit soha nem gondoltam volna, hogy egyáltalán megérdemlek” - fogalmaz a hatszoros világbajnok. „Amikor itt vagyok, békére lelek, fókuszálni tudok, és évről évre fel tudok készülni testileg és szellemileg is. Egy gép leszek idén, egy olyan szinten, amilyenen még soha nem teljesítettem!”

00119026_993



Hamilton már tavaly is úgy fogalmazott, hogy addigi legjobbját kellett nyújtania ahhoz, hogy hatodszor is világbajnok legyen, bejegyzése tanúsága szerint most erre próbál majd rálicitálni az előtte álló szezon során.

„A szezon elején borzalmas volt vezetni az autónkat” - fogalmazott még az FIA párizsi díjátadóján. „Eleinte alig tudtuk az optimális tartományban működtetni, csak az utolsó nap látszott már valami javulás. Aztán az első verseny már jól alakult.”

Hamilton szerint ahhoz, hogy javuljon, nem szabad egyik területet sem elhanyagolni a felkészülés során. „Nem gondolom, hogy van kevésbé fontos terület, hiszen ha túlságosan rákoncentrálnék egyre, az a másik rovására menne. Nyilván lehetnék például még fittebb, de olyan szintre például nincs szükségem, hogy egy héten öt maraton lefutására is képes legyek.”

Hamilton Instagram-bejegyzése:

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: