DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 29. péntek
F1

Nem csak az F1-ben indul jövőre Verstappen

Jó dolog a Formula-1-es bajnokság, de más tervei is vannak 2020-ra a Red Bull holland pilótájának. Akár ti is harcolhattok vele egy jót a következő szezon során, ugyanis az online versenyzésről van szó.

Max Verstappenről tudhatjuk, hogy nem veti meg az online szimulátoros versenyzést, Lando Norrisszal többször is csatáztak már egymással, valamint egymás oldalán is, idén például megnyertek egy 24 órás versenyt. Verstappen nagyon élvezi ezeket az alkalmakat és úgy érzi, hogy itt az idő többet foglalkozni ezzel.

sim



"A 24 órás szimulátoros versenyen aratott győzelmem volt a leginkább kiemelkedő pillanatom a pályától távol ebben az évben" - idézi a holland szavait a GPBlog. "A következő szezonban sokkal többet fogom ezt csinálni és megpróbálok elindulni néhány versenysorozatban is. A saját nevem alatt indulok, szóval vannak, akik emiatt keményebbek és vannak, akik előzékenyebbek velem" - tette hozzá.

"A Brazil Nagydíj után is szimulátoroztam egyet online és többen is írtak üzenetet, hogy szép volt és hogy nagy dolog ellenem versenyezni online. Ez tök jó és jól kikapcsolódom ezzel, fent van a fülhallgató és online beszélgetek közben a barátaimmal, nem mindig a versenyzésről" - magyarázta Verstappen a motivációját.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: