DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 29. péntek
F1

Miről szól valójában a Hamilton-Ferrari pletyka?

A Scuderia egyik korábbi sajtósa szerint egy ilyen dolog csak akkor szivároghat ki, ha azt valaki direkt teszi közzé és úgy véli, hogy ez semmiképp sem a Ferrari érdeke, sokkal inkább a másik oldalé.

Az utóbbi napokban, másfél hétben felerősödött az a pletyka, mely szerint Lewis Hamilton 2021-től a Ferrarinál versenyezhet - hirtelen Toto Wolff is lát erre esélyt, Nico Rosberg is elmondta, hogy Hamiltonnak most már ezt kell tennie, maga az érintett sem cáfolta a dolgot, sőt, előkerültek olyan történetek is, amelyek szerint ez már korábban is tervben volt.

Nos, Alberto Antonini, a Ferrari korábbi sajtósa fejtette ki a véleményét a dologról a Formula Passionre írt blogbejegyezésében: szerinte nem véletlen, hogy ezek a pletykák elkezdtek terjedni. "Az információt nem a Ferrari szivárogtatta ki egy ilyen év után és egy olyan előtt, amelyet ugyanezzel a két pilótával fognak teljesíteni. Zavart keltő lenne információkat adni arról, hogy érdeklődnek Hamilton iránt"- véli.

rumours



"Ez a pletyka sokkal inkább valaki mástól jön, aki szintén benne volt az egészben. Egyesek szerint ez Lewis első lépése a Mercedesszel való szerződéshosszabbítása felé. Én inkább úgy látom, hogy ez Lewis és Toto közös lépése afelé, hogy meggyőzzék a főnökeiket, hogy ne hagyják el a Formula-1-et" - magyarázta.

"Korábban Nico Rosberg is járt Maranellóban, de nem került ki a hír. Gondoljunk bele, hogy mi történt volna, ha ezt megtudja a média, de nem történt semmi. Korábban még Toto Wolff is járt itt, elmentünk ebédelni is és nemcsak mi ketten, de erről nem jelent meg semmi az újságokban. Amikor titokban akarunk tartani egy találkozót, akkor azt általában meg lehet oldani. Szóval ha arról szólnak a pletykák, hogy John Elkann és Lewis Hamilton nem is egyszer, de kétszer is találkozott egymással, akkor az azért van, mert valaki kiszivárogtatta, akinek ez áll érdekében."

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: