DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 20. szombat
F1

AFM november - Hamilton, a Special One

Megjelent Magyarország motorsportmagazinjának legújabb száma, benne a valaha volt egyik legkülöncebb – és legsikeresebb – F1-es világbajnokkal, Lewis Hamiltonnal. Hol a határ az életvitelben és a bajnoki címekben?

Már csak Michael Schumacherhez lehet mérni a Formula–1-es karrierjét, minden adott hozzá, hogy rövidesen a sportág történetének legeredményesebb versenyzője legyen, élete legsikeresebb időszakát éli a szakmájában, de nem éri be ennyivel. Lewis Hamilton a világot is jobbá tenné, és más területen is kiemelkedő sikerekre hajt. Ismerjétek meg mélyrehatóbban a friss hatszoros világbajnok motivációit, gondolkodásmódját az Autósport és Formula Magazin cikkjében, amely segít megérteni, mi hajtja az egyre zsúfoltabb, de eközben egyre tudatosabb életmód felé a Mercedes brit sztárját, a sportélet egyik legnagyobb hatású karakterét.

Miután a Williams ismertette a tényállást, miszerint 2020-ban már nem tart igényt Robert Kubica szolgálataira, nem nagyon maradt olyan forgatókönyv, amely szerint a lengyelnek Formula–1-es ülése lesz a következő évadra. Az autósport-történelem egyik legnagyobb visszatérője azonban a csapattársához mért elmaradás, a grove-i istálló mélypontja és az utolsóhelyes rekordok ellenére is emelt fővel távozhat. Az AFM elemzése körbejárja, miért indokolatlanok a Kubica halovány teljesítményét érő kritikák.

További témák a lapból:

- Bemutatták a 2021-es szabályokat

- Interjú: A Hondánál már célkeresztben az élmezőny

- Meddig gyorsulhatnak még a kerékcserék?

- Japán, Mexikói és USA Nagydíj versenyriport

- F1-es pályafelszerelés a csúcsra járatva

- F1ESTA: Bejártuk a legmenőbb versenyhelyszínt

- Gigászok csatája: a Ford és a Ferrari Le Mans-i küzdelme

- Válasz a halóra: 2020-ban debütál az aeroscreen

- Négykerekes játékok: elstartolt az autósportok „olimpiája”

- Ott Tanak a WRC új királya

- MotoGP: Marquez és a még dominánsabb szezon

- Hatpéldányos hiperautó: McLaren BC-03

- Egy lány – egy autó: Miss Tuning 2019

A legfrissebb AFM a MotoGP, a rali-vb és a többi népszerű hazai és nemzetközi autósport-széria híreivel és háttéranyagaival megvásárolható az újságosoknál vagy előfizethető a formula.hu weboldalán.

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: