DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. szeptember 16. hétfő
F1

Ricciardo Vettel mellett: Nem kell a Heineken

Az ausztrál F1-es pilóta is azt mondja, hogy sokkal szebb trófeákat lehetne csinálni és nem kéne még ezeket is egy szponzor kezébe adni - később nem jó az ilyen kupákat nézve emlékezni.

Sebastian Vettel hangot adott nemtetszésének a Mexikói Nagydíjat követően, már ami a csúnya trófeákat illeti. Ez többször is előkerült már a Formula-1-ben, hogy némely helyszínen borzalmas díjakat adnak át, maga Vettel is hangoztatta már ezt nem egyszer, most pedig az verte ki nála a biztosítékot, hogy még a trófeán is a Heineken logója köszönt vissza.

Daniel Ricciardo Austinban beszélt erről és egyetértett korábbi csapattársával. "Amikor nyerünk, akkor nem érdekel ez, a győzelem az győzelem, fel vagyok tüzelve és nem igazán foglalkoztat, hogy mit adnak át nekem. Azonban egy évvel, vagy tíz évvel később, amikor az ember visszanézi a trófeáit, sokkal jobb valami szép dolgot nézni, mint ahogy Seb is mondta, valami Heineken-stílusút" - magyarázta az ausztrál.

guys_3



"Mexikóban például kaptunk egy üveg tequilát, ami egészen művészi volt, kézzel festett üvegben adták át. Én úgy érzem, hogy az ő kultúrájukkal és azzal, amit képviselnek, csodálatos dolgokat alkothatnának a trófeákkal is, ha a helyieknek adnák és nem egy szponzornak. Sok lehetőség van ebben, hogy ikonikussá tegyék" - tette hozzá.

"Ahogy Seb is mondta, ha felállunk a dobogóra, az nagy dolog és jobb egy olyan dologgal emlékezni rá, ami különlegesebb és nem valami általános a szponzortól. Nem hiszem, hogy ez nagy kérés. Biztos, hogy a Heineken sok pénzt tesz bele, tudom, hogy a Santander is csinált trófeákat, de ez egyértelműen egy lehetőség, hogy beszéljünk a témáról" - zárta gondolatait Ricciardo. 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: