DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 24. szerda
F1

Vettel: A Mercedes szinte tökéletes

A Ferrari német F1-es pilótája nagyon elismerően beszélt a fő rivális teljesítményéről, szerinte sok dologban jobbak, mint bárki más - érdekes dolgokat mondott róluk.

Sebastian Vettel elismerően beszélt a nagy rivális Mercedesről, miután Lewis Hamiltonék sorozatban hatodszor is megnyerték a konstruktőri világbajnoki címet és a brit pilóta egyéni címe is csak idő kérdése. A német ferraris szerint a Mercedes közel tökéletes munkát végez hosszú ideje, ezért nagyon nehéz megverni őket.

"Nyilván nem láthatjuk, hogy mit csinálnak, de kívülről nézve közel járnak a tökéleteshez minden alkalommal, amikor a pályán vannak, nagyon kiegyensúlyozottak és nagyon kevés hibát vétenek. Ez minden bizonnyal benne van abban, hogy ennyire erősek és ha négy futammal a vége előtt bebiztosítja valaki a vb-címet, akkor sok dolgot jobban csinál mindenki másnál" - idézi Vettel szavait a GPFans.

perf



"Ha belemegyünk a részletekbe, lehet azon vitázni, hogy az ő autójuk jobban teljesít a miénknél, de szerintem összességében nem ez a lényeg, ez csapatteljesítmény. Ahogy mondtam, nekünk is megvannak az összetevőink, az elszántság, az intelligencia, csak egyszerűen jobban kell csinálnunk a dolgunkat" - magyarázta.

"Sok apróságról van szó, nem egy dolgon kell javítani, sok apróságot kell jobban csinálni, a csapatunk minden egyes tagjának, ez az egyetlen módja annak, hogy előrelépjünk. Remélhetőleg kicsit beleunnak, meglátjuk, hogy mi történik" - tette hozzá.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: