DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 17. péntek
F1

Kubica régóta kerüli a szurkolói kommenteket

A lengyel F1-es csapattársa arra panaszkodott, mennyi online zaklatás éri őt a szurkolók felől. Kubicának erre egy szögegyszerű megoldása van: legalább 12 éve nem olvas semmilyen véleményt önmagáról.

George Russell a napokban arról számolt be, a közösségi médiában az őt célzó kommentek fele lengyel szurkolóktól érkező utálat. Erre reagálva Robert Kubica is megszólalt. "Nem tudom, hogy ez egy botlás volt-e, de láttam a cikket, és kissé meglepett, hogy pont egy ilyen esemény előtt nyilatkozta ezt."

kubica-portre-2019



A páros a napokban egy lengyelországi utcai bemutatón közösen jelent volna meg, ám az eseményt Russell az utolsó pillanatban megbetegedésre hivatkozva visszamondta.

"Személyesen ott voltam a színpadon, amikor a lengyel szurkolók úgy skandálták a nevét, ahogy az enyémet. Tényleg támogatják őt. Úgy tűnik, hogy ő elolvassa a közösségi médiában a kommenteket, én viszont nem, szóval nekem nincsenek ilyen problémáim. Körülbelül 12 évvel ezelőtt megtanultam, hogy ne olvassak véleményeket. Én a munkámat végzem, az embereknek pedig joguk van kifejezni a meglátásaikat" - véleményezte a helyzetet Kubica.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: