DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 25. csütörtök
F1

AFM augusztus: Toto Wolff, az F1 pszichológusa

Megjelent Magyarország motorsportmagazinjának legújabb száma, amely hemzseg a Hungaroringen született anyagokkal: a címlapon Toto Wolff-fal, aki exkluzív mélyinterjúban árul el eddig nem ismert részleteket a Mercedesről és saját életéből.

Amikor 2013 elején az autósportban mozgolódó befektetőből a Mercedes csapatfőnökévé lépett elő, kevesen mertek volna fogadni arra, hogy Toto Wolff világraszóló sikerek kovácsa lesz az Formula-1-ben. Pedig az lett, ráadásul mindezt teljesen egyedi menedzsmentfilozófiával érte el: az AFM a Magyar Nagydíjon exkluzív interjú keretein belül faggatta az osztrákot, akinél nagyobb figyelmet egyetlen más szakvezető sem fordít a dolgok emberi oldalára, ennek pedig alighanem kulcsszerepe van abban, hogy csapata immár hatodik évében robog ellenállhatatlanul a bajnoki címek felé.

De a legfelkapottabb csapatfőnök mellett a még mindig a népszerűségi listák élén tanyázó pilótával is összeültünk a Hungaroringen. Kimi Raikkönen már hosszú évek óta a mezőny rangidőse, jövőre pedig minden valószínűség szerint a nagydíjrészvételi rekordot is megdönti, ám a versenyzés élvezete továbbra is a sportban tartja. Mi több, már szinte egy felolvadt Jégemberrel találkoztunk, aki már koránt sem egyszavas válaszokat ad, és könnyedén elbeszélgethettünk vele a finn-magyar nyelvrokonságról, a családi idillről és az Alfa Romeóról is.

 

További témák a lapból:

- Lando Norris, az új Hamilton, Alonso és Ricciardo egy személyben?

- A Storey-sztori, avagy a Haas és a Rich Energy balhéjának háttere

- Brit, Német és Magyar Nagydíj versenyriport

- Mitől áll meg? – az F1-es autók fékeinek rejtelmei

- Évforduló: Frank Williams 50 éve az F1-ben

- Együtt nevettünk Hülkenberggel és Ricciardóval

- Bemutatjuk a Renault magyar minőségellenőrét

- Pályaspecialisták, akik verhetetlenek egy helyszínen

- Gabriele Tarquini kipróbálta a WRC-t

- Kimászhat-e Rossi az eddigi legnagyobb gödörből?

- Veszprém Rali: Bútor váratlan győzelme

- Elektromos túrakupé: Bentley EXP 100 GT

- Egy lány – egy autó: Lili és a BMW

A legfrissebb AFM a MotoGP, a rali-vb és a többi népszerű hazai és nemzetközi autósport-széria híreivel és háttéranyagaival megvásárolható az újságosoknál vagy előfizethető a formula.hu weboldalán.

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: