DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 26. péntek
F1

Most Todt osztott meg néhány információmorzsát Schumacherről

Michael Schumacherről a 2013-as súlyos síbalesete óta nagyon kevés információ látott napvilágot, hivatalosan, a család által megerősítettből meg pláne alig van. Jean Todt most némi reményt adott a rajongóknak.

Lassan hat éve már, 2013 decemberében, hogy Michael Schumacher súlyos síbalesetet szenvedett - az incidens következtében komoly fejsérüléseket szenvedett, ami után fél évig kómában volt, és azóta sem nyerte vissza teljes egészében az egészségét. A baleset óta a család gyakorlatilag teljes hírzárlatot rendelt el a hétszeres világbajnok egészségi állapotával kapcsolatban, az egyetlen, általuk is megerősített információ az volt, hogy Schumacher nem tud járni - igaz, ezt az információt is némileg kényszerből kellett közölniük, hiszen egy német bulvárlap ennek az ellenkezőjét állította, ők meg beperelték a médiumot.

00002603_364



„Mindig nagyon óvatosan fogalmazok meg ilyen mondatokat, de ez igaz, valóban vele néztem a hétvégi futamot svájci otthonában” - fogalmazott az FIA-elnök a Radio Monte Carlónak. „Nem olyan a barátságunk már, mint régen, nincs meg ugyanaz a kommunikáció, de tudom, hogy jó kezekben van, ő is harcol és a családja is őérte.”

Jean Todt annak idején évekig a Ferrari, így Schumacher csapatfőnöke volt, innen a szoros kapcsolat kettejük között.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: