DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 29. péntek
F1

AFM június: Ricciardo cápaugrása

Megjelent Magyarország motorsportmagazinjának legújabb száma, amely egyben az AFM fennállásának 200. példánya, s ezúttal kiemelt témaként Daniel Ricciardo Renault-val való kilátásait elemzi.

A 2018-as szezon legizgalmasabb pilótamozgását, és egyben legváratlanabb hírét is okozta Daniel Ricciardo, amikor a Red Bull biztonságát hátrahagyva elfogadta a Renault szerződésajánlatát a következő két évre. Az első 2019-es versenyek alapján az ausztrál élete még a vártnál is nehezebben alakul a franciáknál, így akaratlanul is sokakban felmerül a kérdés, hogy jó lóra tett-e a váltással. Az Autósport és Formula Magazin hasábjain az ausztrál részletesen kifejti a tavalyi döntésének hátterét, és saját magának is felteszi a kérdést, hogy miért éppen az autóversenyzést választotta karrierútként.

Ismerjük meg a Formula-1 influenszerét! Míg Sebastian Vettelt a legzárkózottabb pilótájának tartják, Lewis Hamilton ebben is a tökéletes ellenpontját jelenti. A brit szinte nyitott könyvként tárja életét a követői elé, egyedüliként használva ki a közösségi média minden lehetőségét az emberekkel való kapcsolattartásra. Egyik versenyző sem beszél nyilvánosan annyit a múltjáról, a jövőjéről, gondolatvilágáról önmaga és a közösség tudatos építéséről, mint a Mercedes ötszörös világbajnoka, aki versenyzői karrierje végén akár az F1-es rekordlistákon és az emberek szívében is az első helyre törhet. Az AFM hasábjain Hamilton beszél arról, hogyan formálták őt gyerekkori sérelmei, hogyan próbálja jól használni hírnevét és milyen terveket dédelget a versenyzői karrierje után.

 

További témák a lapból:

- A piros sapkás egyenesség: Niki Laudára emlékezünk

- McLaren – ez már a fény az alagút végén?

- Spanyol és Monacói Nagydíj versenyriport

- Így befolyásolja a versenyeket a virtuális safety car

- Interjú az F1 legújabb energiaitalos hódítójával

- Formátumozás: Újragondoltuk az F1-es hétvégéket

- Hakkinentől Hamiltonig – 200. lapszámát ünnepli a magazin

- Alonso és a rémesen félresiklott Indy 500

- Az autósport legmeglepőbb szabadkártyásai

- Ogier: Mindegy, mibe ül, akkor is nyer

- Máris tündököl a MotoGP legfiatalabb titánja

- Ralikrossz-ob: Először ünnepeltek a címvédők 

- Audi AI:ME – Kizárólag városban

- Kia Stinger 2,2 CRDi – az igazán európai  változat 

- Egy lány – egy autó: Dóra és a Zil

A legfrissebb AFM a MotoGP, a rali-vb és a többi népszerű hazai és nemzetközi autósport-széria híreivel és háttéranyagaival megvásárolható az újságosoknál vagy előfizethető a formula.hu weboldalán.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: