DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 24. szerda
F1

Ennél sokkal több van a Toro Rossóban

Alex Albon úgy érzi, hogy sok esélyt elszalasztottak és az autó jóval gyorsabb annál, mint amit a konstruktőri tabella mutat jelen pillanatban.

Alex Albon, a Toro Rosso Formula-1-es újonca szerint csapata nem szerzi meg azokat az eredményeket eddig ebben a szezonban, amit a tempója alapján megérdemelne. A faenzai istálló Bakuban is erősnek tűnt a szabadedzéseken, illetve az időmérőn is, de sem Albon, sem csapattársa, Danyiil Kvjat nem volt képes mindebből pontokat szerezni - be-befértek már eddig a legjobb tíz közé, de Albon szerint ennél sokkal többre képesek.

alb



"Én úgy gondolom, hogy jelenleg nem hozzuk azokat az eredményeket, amelyeket megérdemlünk" - idézi őt az Autosport. "Az időmérőkön jók vagyunk, Danyiil Bakuban is bizonyította, hogy az autó gyors a kvalifikáción és az azt megelőző hétvégéken is gyors volt. A gondunk az, hogy mindig van egy dolog, vagy egy másik, amely miatt nem alakul számunkra jól a helyzet" - magyarázta.

"Nem annyi pontot szereztünk, mint amennyire a tempónk jó. Egyértelműen vannak kihagyott lehetőségeink, mert összességében a tabella nem néz ki jól. Abban viszont biztos vagyok, hogy visszavágunk, az autó ugyanis gyors" - tette hozzá az újonc, aki eddig három pontot szerzett Kvjat négy egysége mellé, ezzel a Toro Rosso a konstruktőri tabella utolsó előtti helyét foglalja el és csak a Williamset tudja megelőzni.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: